Anbefalinger

Anbefalinger

 

"Man kan ikke sige tak nok, når nogen forandrer ens liv til det bedre - hvordan siger man tak for hver dag, man vågner og trækker vejret mere frit og kysser børnene en ekstra gang, fordi man ikke kan lade være og møder hver dag som et gladere og stærkere menneske. Anne har givet mig tillid til, at jeg kan, hvad jeg vil og ikke frygte livet og jeg glæder mig til at leve hver dag. Så tak tusind gange".

Anette 28 år

 

"Det er super vemodigt at skulle sige 'tak for nu'. Anne er både kompetent, meget endda, og samtidig har hun selv rigtigt meget med i alt, hvad hun gør. Og Anne gør meget for sine medmennesker. Hun er en indsjæl og det mærkes.

Anita 36 år

 

"Anne er en ener. Hun har vist mig, at en psykolog kan være professionel, ærlig, omsorgsfuld, skarp og med holdninger. Hun har vist mig en vej for fremtiden, som jeg vil være evigt taknemmelig for".

Anne Dorte 38 år


"Det har givet håb at være i Annes "hænder". Anne er skarp og kompetent, men også utrolig menneskelig".

Lars 30 år


"Anne er både klog, kompetent og meget menneskelig. Alle hendes kompetencer gør en verden til forskel og det har været trygt, sjovt, hårdt og udviklende at være i behandling. Samtidig er hun ikke bange for at bruge eksempler fra sit eget liv. Det har gjort forløbet meget nærværende."

Amalie 41 år